Jobba hos oss

NU SÖKER VI ÄNNU EN FORDONSTEKNIKER/BILMEKANIKER (2019-03-22)


Bilomarin är sen drygt 50 år tillbaks återförsäljare och auktoriserad verkstad för Peugeots person- och transportbilar. Vi är även auktoriserad verkstad för Isuzu D-Max pickuper och servar och repararerar de flesta andra bilmärken på marknaden, i viss mån även husbilar, släpvagnar etc. Vi utför det mesta inom branschen inklusive AC-arbeten, hjulinställningar, släckning av 2:or från besiktning, bilglas m.m. Vi har även en komplett däckverkstad med tillhörande däckhotell.


Nu söker vi en Fordonstekniker/Bilmekaniker på heltid (100%). Du kommer jobba i ett litet gäng på 10 personer, så du bör ha lätt för att samarbeta med andra, men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.


Då arbetet idag innefattar mycket felsökning/mätning både manuellt samt med datorer, är god datorvana och elkunskaper ett krav, likaså B-körkort. Goda kunskaper i engelska är också nödvändigt. Vi ser helst att du har någon Fordonsteknisk utbildning i grunden och gärna något eller några års erfarenhet inom yrket. Märkesspecifik vidareutbildning tillhandahålles av oss.


Vi lägger också stor vikt vid din sociala kompetens, då alla på företaget har kundkontakt dagligen och vi värderar en personlig kontakt med våra kunder mycket högt.


Tillträde snarast enligt överenskommelse. Vi tillämpar givetvis kollektivavtal (Motorbranschavtalet). Välkommen med din ansökan snarast på sales@bilomarin.se, vi hanterar inkomna ansökningar löpande.


Kontaktpersoner:

Håkan Karlsson, Verkstadschef: 0505-595 602, 070-5530602

Micael Törnqvist, VD: 0505-595 601, 070-5530601