service

Vi utför auktoriserad service av Peugeot och Isuzu D-Max. Vår personal är specialister på dessa bilar och utbildas kontinuerligt, detta borgar för hög kvalitét på det arbete vi utför.


Självklart servar och reparerar vi även de flesta andra bilmärken och modeller på marknaden (inklusive mopedbilar, husbilar och släpvagnar), dessutom utifrån respektive tillverkares rekommendation.


En komplett servicebok är ett bra försäljningsargument och höjer dessutom värdet!


Inför service/reparation kan ni även boka någon av våra lånebilar till ett självkostnadspris av 150 kr per dygn. Bränsle tillkommer.

Originalservice - inte dyrare, bara bättre

För ett ekonomiskt bilägande är det viktigt att sköta servicen enligt rekommendation, vänd dig till som auktoriserad verkstad och låt oss med van hand utföra service och reparation på din Peugeot eller Isuzu.

Ackrediterad bilverkstad

Vi är ackrediterade för att åtgärda 2:or från godkända besiktningsorgan och kunden får då sin ombesiktning gjord direkt via oss.

Vår verksamhet kontrolleras årligen för att upprätthålla hög kvalitét på våra arbeten.

Att tänka på inför din service

1) Lägg fram din servicebok synligt i bilen

2) Bifoga ev. låshylsor till dina hjul

3) Lämna telefon-/mobilnr där vi kan nå dig

4) Beskriv ditt fel eller problem utförligt

5) Glöm inte att boka ev. lånebil i god tid

Årets Peugeotverkstad 2016

Vi är oerhört stolta över att ha blivit utsedda till "Årets Peugeotverkstad 2016" - vilket vi tackar alla våra medarbetare, kunder och samarbetspartners för. Det är ett "kvitto" på att det vi gör uppskattas och att vårt målmedvetna arbete och satsningar ger utdelning.


På bilden från vänster: Rickard, Carina, Eva-Lena, Joakim och Niclas. Sittande: Andreas och Håkan. På företaget jobbar också säljarna Micael, Björn och Lasse.